18 Kasım 2011 Cuma

Suça Ortağız

Ülkemde 13 yaşında bir çocuğa 26 "adam" tecavüz ederken, çocuğun rızası olması nedeniyle adamlar ortalıkta dolaşırken, düşüncelerini özgürce ifade edenler 1.5 yıla mahkum olabiliyor. Neden? Çünkü dinin saçmalık olduğunu yazmış, öyle düşünmüş, öyle söylemiş, öyle ifade etmiş... 22 Kasım yaklaşıyor, birkaç gün içinde internetimiz filtrelenecek. Bu haliyle bile ekşisözlük ve benzeri sitelerden nasibini alan aldı, "mahkeme", "suç" lafları havada uçuşurken, pek çok insan yazmaya, düşünmeye, konuşmaya çekinir oldu. Basılmamış kitaplar bile hapse girmeniz için yeterli bugünün Türkiye'sinde artık!

Konuyla ilgili aşağıdaki linki tıklayarak bilgi sahibi olabilir, destek olabiliriz. Susmayın, sıra size de gelecek...

Suça Ortağız

2 yorum:

  1. sıra bana geldiğinde,işler çoktan sarpa sarmış olucak ve bende özgürlüğümü lanet olası bir çöp tenekesinde bırakmak zorunda kalmış olacağım.
    ölmeden önce küçük bir sex hikayesi...

    YanıtlaSil
  2. Tepkinin büyüklüğü karşısında klasik soğutma ve uzatma yöntemi izlendi; iki kez uzatıldı ve önce unutturuldu. Arkasından mevcut yasal düzenlemelerden faydalanarak sıkıştırma yapılmaya başlandı. Adnan Hocacı tayfasının bıkıp usanmadan yasal düzenlemelere dayanarak yaptıkları suç duyurularının bir sonucudur o dava. Sizne yapıyorsunuz dense alınacdak ilk tepki, kutsal tüm değerleri koruyoruz bir tek İslamiyeti değil denir. Birisi; köpüklere saça saça siz nasıl inançlara hakaret, küfür edersiniz diyecektir. Oysa kendisi daha bir yıl olmadı, hem ırk hem de dini değerler üzerinden üstü kapalı hakaret etti. Söylesen anlamaz. Bir toplumda, yüksek oranda çoğunluk varsa bir konuda asıl azınlığı koruman gerekir. Hem de çok daha sıkı bir şekilde.

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.