1 Ekim 2012 Pazartesi

Oral Seks mi Belsoğukluğu mu?

Yeni araştırmalara bakılırsa artık oral seks sırasında da prezervatif kullanmak gerekiyor. Peki ya kaçımız korunuyoruz? Oral seks sırasında değil, birleşme sırasında kaçımız korunuyoruz?..
Kendi imkanlarımla yaptığım mini ankete göre % 58'imiz "Allah'a emanet" % 5'imiz prezervatif kullanıyor, % 10 ilaç kullanıyor, kalanı da "geri çekilme" tabir ettiğimiz, yöntem sayılamayacak yolu seçiyor.
Biz daha prezervatifi birleşirken kullanmaya bile alışamamışken, oral seks sırasında kullanmamızı beklemek mucize olur, kabul. Ancak, AIDS ve benzeri hastalıklardan korkmuyor muyuz cidden?
Bu yazıyı okurken tüm bu sorular aklıma üşüştü ve bloguma bir not düşmek istedim... Çünkü bence hepimizin hiç olmazsa bir dakika oturup düşünmesi gerekiyor. Cidden bu kadar korkusuz muyuz yoksa bu kadar cahil miyiz?..



(Oral seks iki cins için de mümkün olduğuna göre Kadın prezervatifini de kullanmayı öğrenelim...)

5 yorum:

  1. Oral seksime dokunma! diye kampanya başlatır, İstiklal Caddesinde yürürüm/z..:))

    YanıtlaSil
  2. kadın prezervatifi hakkında bir bilgim yoktu öğrenmiş oldum sayende :) Aslında çok daha sağlıklı olduğu açık ama reklam konusunda çok geride kalmış. Gerçi Türkiye'de kadın prezervatifi reklamının yayınlanabileceğine dair pek bir inancım yok. Ne de olsa her ailenin 3 çocuk sahibi olmasını destekleyen bir başbakana sahibiz.

    YanıtlaSil
  3. Kutsicim;
    bu konuda da (her konuda olduğu gibi) toplum olarak haddinden fazla rahat ve sorumsuz davrandığımızı teslim etsem de, prezervatifin bu derece kullanımını seksin doğasıyla çelişir buluyorum. ha bu arada sadece birleşme için kullanmayı savunmak da ne kadar akıllıca orası tartışılır, kabul. bu da benim ikilemim olsun artık.

    YanıtlaSil
  4. Avram,
    Ben dokunmuyorum, belsoğukluğu dokunuyor ;)
    Oath,
    Neredeyse yok denecek kadar az satıldığını biliyorum. Hiç denemedim ama bir kere denemek lazım en azından fikir sahibi olmak için...
    Lalehan,
    Sanırım kimse "bayılıyorum prezervatif kullanmaya" demez ama bu konuda fazlaca şuursuz olduğumuzun da farkında olmak lazım... İkilemine katılıyorum, hiç olmazsa birleşme sırasında kullanılsın (ikileminde iki kişiye yer var mı? ;))

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.