18 Mayıs 2011 Çarşamba

Erotik Rüyalar

Son zamanlarda rüyalarım çok detaylı, belirgin, şuh! Birinde eski erkek arkadaşım zenci bir erkekle sikişiyordu! Üstelik arkasını dönmemişti, misyoner pozisyondaydılar. Bir başka rüyada yine aynı eski erkek arkadaşımla sevişirken kapı çalınıyor, Rus bir fahişe beliriyordu kapıda; meğer bizimki davet etmiş!
Freud acaba nasıl yorumlardı bunu, ya da Jung? İnternette çok birşey bulamadım... Ama benim yorumlamam gerekirse, belli ki kafam bu ara çok karışık derim!

5 yorum:

  1. fahiseyi anlayabilirimde. erkek arkadasin zenci bir erkekle misyoner pozisyonunda sevisiyor. iste bunu anlayamiyorum. nasil bir ruh halin var senin

    YanıtlaSil
  2. e söylemiştim..kafan karışık diye...rüyalarına bile yansımış..rüyanı yorumlayayım..kısa bir zamanda zenci bir sevgilin olacak ve neler neler yaşayacaksın..3 vakte kadar ama..:)))

    YanıtlaSil
  3. Zenci yapıyorsa erkek arkadaşına kızgınlığın var sanırım.:)
    Neyse biraz işim var bi post yazdım aklıma sen geldin bi bakayım dedim.:)
    Görüşürüz..

    YanıtlaSil
  4. Freud'a, Jung'a gerek yok.
    Kestirmeden, vakti zamanında gazeteden bedava verilen Rüya Tabirleri Ansiklopedisine baktım.
    Rüyaların tersine çıktığı İsviçreli bilim insanlarının yaptığı araştırmalarla kanıtlanmış. Bu durumda rüyaların şöyle yorumlanabilir :
    Erkek arkadaşın eski olalı bir hayli vakit geçmiş. (Erkek olsaydın rüyanda cünup olup zabahına soğuk suynan abdest alman, tevbe istiğfar etmen gerekecekti.)
    Bir an önce eski, yeni demeden bir erkek bulup acilen arayı kapatman gerekiyor.
    Yoksa bu yüksek libidoyla, bir zenci kazasına uğraman, hatta yataktaki metrekare başına düşen pipıl sayısını (kadın-erkek, Türk-Rus, bakire-fahişe demeden) arttırman an meselesi...

    YanıtlaSil
  5. ya da yatmadan önce izlenen gay porno filmlerin etkisi de olabilir..

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.