3 Aralık 2011 Cumartesi

Gay Bir Erkekle Hetero Bir Kadın

Olabilir mi? Oldu! O güne kadar bildiğim tüm doğrular yıkıldı! Her şey O'nun "çok güzel bir kadınsın" demesiyle başladı... Gururum okşandı, teşekkür ettim... Gay olduğundan öylesine emindim ki, konunun hiç üzerinde durmadım. Gel zaman git zaman iltifatların "şiddet"i arttı, "sana bayılıyorum, beni niye ciddiye almıyorsun"lara kadar geldi. Aklım çelindi, acaba gay değil miydi? Gay bir arkadaşıma sordum, "sence o da gay mi?", "tabi ki gay!" dedi. Diğer taraftan O, eski kız arkadaşlarını anlatmaya devam ediyordu...
İçkiliydim, yalnızdım, şefkate hasrettim, kırılgandım. Teklifini kabul ettim, evine gittim. Ve O'nunla seviştim! Üstelik defalarca. Üstelik bir başka gün tekrar, ve sonra tekrar, ve sonra...

Modern insan, şehirli insan, doğadan kopuk insandır. Çok şey bildiğini sanır. Ve çok yanılır! Mesela gay kimdir? Kibar jestleri, abartılı mimikleri olan bir adama bakar bakmaz "bak bu da gay" demek doğru mudur? Bazen bir el hareketi, bazen bir bakışla bir insanın gay olduğuna inanmak, hatta emin olmak... Neye göre veriyoruz bu kararları? Kaçımız kararlarında doğru? Hem bazen insan kendine bile itiraf edemezken, kendi bile kendi arayışının farkında değilken...

Hem acaba gay/biseksüel bir erkekle yatmak, heteroseksüel bir erkekle yatmaktan farklı mıdır fiziksel anlamda? Enerji alışverişi anlamında? Kadınla erkek ying'le yang'se, artı ile eksi ise, kadının kadınla yatması, kadının homoseksüel bir erkekle yatması, erkeğin erkekle yatması beden ve ruhta ne gibi farklar yaratır kadın-erkek birleşmesine göre? Yoksa bunlar da modern karmaşanın yanlış bilgileri mi?

Kaçımız bildiklerinden emin?..

8 yorum:

  1. zevk almışsan gerisi teferruat..

    YanıtlaSil
  2. ne güzel anlatmışın tüm bu karmaşıklığı. yorum yapmayayım çünkü ben de bi bok bilmiyorum! türlü yönelimlere sahip insanlarla türlü deneyimler yaşayabilir üstelik erkek-kadın/yin-yang enerji alışverişinin kıyısına bile yaklaşamaz veya tam ortasında bulabiliriz kendimizi, dediğim gibi hiçbir fikrim yok.. fakat bence de önemli olan kısım bu paylaşımdan keyif almış olmandır.

    YanıtlaSil
  3. Bi kere ona "gay" demez, biseksüel denir. E, biseksüel ise sorun da yok demektir. Hem, dua et adam söylemiş ya da açık etmiş ya bir de etmeseydi.:)

    YanıtlaSil
  4. eenerji alışverişi anlamında farklı mıdır diye sormuşsunuz, bence gey/heteroseksüel olmasından değil de,zaten her insanın farklı bir enerjisi var bazılarının çok benzer olsa da. :) keyif almışsanız ne mutlu.

    YanıtlaSil
  5. @Adsız,
    Öyle mi gerçekten?..
    @Lalehan,
    Hiç birimiz bilmiyoruz bence. Keyifliydi ama benim yazıda üzerinde durduğum ve merak ettiğim şey başka ve bence bunun cevabını hiç birimiz bilmiyoruz.
    @AVRAM,
    Ben adamı gay sanıyordum, o nedenle yazıda öyle geçiyor. Ayrıca söylemedi, bu benim tahminim. Etmeseydi ne değişecekti ki? Öyle de böyle de yattık...?
    @Haplo,
    Haklısın, her insanın farklı bir enerjisi var. Ben ayrıca "kadın enerjisi", "erkek enerjisi" denen enerji türleri olduğunu da düşünüyorum ama... Çok ucu açık sorular, üzerine ne kadar okursam o kadar az biliyorum sanki...

    YanıtlaSil
  6. o arkadaş gay değil biseksüelmiş demek ki..

    YanıtlaSil
  7. o arkadaş gay değil biseksüelmiş demek ki..

    YanıtlaSil
  8. @Erkek Adam
    Ben hala gay olduğunda ısrarlıyım, bence kendi de kabul etse rahat edecek...

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.