22 Şubat 2011 Salı

Sevişmek Kadar Yakın, Uyumak Kadar Uzak

Geçende bir kız arkadaşımla sohbet ediyorum, yeni bir sevgili edindi kendine.  İlk gece sevişerek başladılar ilişkilerine (ilk geceden "vermek" de oluyormuş demek ki, duyduk duymadık demeyin) bu ara bol bol seks yapıyorlar. İlişkileri her anlamda son derece tatmin edici ancak... Adam saat kaç olursa olsun, seksten sonra kalkıp evine dönüyor. Bizim kız başta biraz bozulmaya yüz tutmuştu ki, kendini kasmaktansa açık açık sormayı tercih etti. İyi de yaptı, kendini yiyip bitireceğine, bir an önce öğrendi neymiş ne değilmiş. Adamdan şöyle bir açıklama geldi "birlikte uyumak, bir sonraki aşama. Biz henüz o aşamaya gelmedik, hepsi yavaş yavaş, zamanla olur".
Bugüne kadar birçok adamla uyudum. Sevgilim olanla da, one night stand olanla da... Sevgiliyle uyumak bana göre çok huzurlu, çok güzel, hele ki horlamıyorsa! Ama insan bazen sadece sikişip evine gitmek de istiyor doğrusu... Bunu bir gurur meselesi yapmamak lazım galiba. Biz kadınlar birlikte uyumak konusunda sanırım erkeklerden daha hassasız. Seks sonrası adamın kıçını dönüp yatması, yada kalkıp evine gitmesi bizi bozuyor. Erkekler bunu bizim kadar mesele etmiyor galiba. Birlikte uyumaktan hoşlanan erkekler de vardır muhakkak ama bunu kadınlar gibi bir "kriter" haline dönüştürmüyorlar bugüne kadar edindiğim tecrübeye ve anlatılanlara göre.
Sevgiliyle uyumak (yada bazen sevgilinle olan samimiyetine güvenerek, bu akşam yan odada uyumak istiyorum demek) tamam. Peki ya one night stand sonrası birlikte uyumak? Biraz önce o en özelini açtığın adamla, biraz sonra iki yabancı olmak... Ne ironik değil mi? İnsanoğlu çok karmaşık bir hayvan, anlamak zor...
Olay sekse ille de duygu katmak zorunda hissetmekten kaynaklanıyor galiba. Halbuki seksin içinde duygu olması şart değil. Olsa muhakkak ki güzel olur, ona bir itirazım yok ama şart da değil işte. Kendimizi kalıplara sokuyor, "ayıp olmasın" filan diye kalkıp gidemiyoruz, ya da "haydi sen artık git"... Bazıları da (çoğunlukla kadınlar) erkeğin kalkıp gitmesini "herif sikti, işi bitince gitti" olarak algılıyor. Oysa erkek, durumu duygusallaştırmadığı için, yada verdiğim örnekte olduğu gibi birlikte uyumanın henüz erken olduğunu düşündüğü için, kadının kırılacağını düşünmüyor, olay yerinden ivedilikle uzaklaşmak istiyor. Bunun galiba, biraz da "aman birlikte uyumalara falan kalkışıp kadına yanlış sinyaller vermeyeyim"le de ilgisi var. Erkekler sapla samanı karıştırmak istemiyor!
Seks herkesle yapılacak kadar "genel", uyumak herkesle yapılamayacak kadar "özel"...

2 yorum:

  1. ahaha, horlama olayına iyi soylemisin =D

    simdi masturbasyonla bosladıkdan sonra da dunyanın en iyi kadınıda gelse, kisinin hazzı "0" dır. o son sn ye kadar kadına deli gibi yanan erkek bi anda soner yani hersey eski haline doner.yaradılıs..

    ha bu arada, ohhoooooooo bizim unideyken kızlar hep iliskilerine sexle baslıyodu. aralarında bakire olanları saymıyom bile ;) (kendilerinden yada sevgililerinden duyduklarım)

    YanıtlaSil
  2. Yaşımı söylemiştim..bu ilk geceden vermeler günümüzde başlayan birşey, ve hep tercih.

    Genel olarak bir erkeğe bir kadın sadece sikmek için lazım duygu yoksa..ihtiyaç için? Bir erkekle, ilk günden veren kadının yaklaşımı beklentileri başka.
    O kadın bir diğerini bulana kadar her türlü pornoyu yaşayabileceği, bol bol sikebileceği kadındır sadece. Duygu olmasada hiç tanımadığı erkeğe hemen evine gidip veren kadın duygu bekler, ama erkek sikip işini bitirdiği ile ilgilenir. Duygu yok neden sarılsın! Sarılmak duygu işidir biraz!

    Bu anlamda sevgiliyle uyumak tabiki güzel, hatta çok güzel..ama one night stand bu değil tabiki.
    Arkadaşına göre o sevgili, adama göre o kız öyle değil ki!

    Anında, hemen ilkinde vermek kadınların kabullendiği ve olması gerektiği gibi birşey görülse de, en modern erkekte bile böyle değildir.(Aslında)! Erkek sadece siker ve zaman var der işte böyle, sonrası da kadın için tercih.. Yani aslında herşey tersinden oluşmaktadır!

    Seks ihtiyaç için yaşandığında; kesinlikle duygu şart değil. Biraz hoşlanmayla olan bu kadar olabilir..

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.