21 Şubat 2011 Pazartesi

Bekarlığa Veda Partisi'nde Striptiz

Bundan birkaç yıl önce gittiğim bir bekarlığa veda partisini anlatacağım bugün. Efendim, hanım kızımız bekarlığa veda gecesinin çok özel olmasını istemiş, bir yerlerden de duymuş meğer İstanbul'da yeni trend "striptizli bekarlığa veda" imiş, internetten aramış bulmuş, o gece için birini ayarlamış (meraklısı için söyleyeyim, fiyatlar 100-200 dolar arası değişiyor). Biz yaklaşık 25-30 kız toplaştık bir bara, o gece mekan bize kapatılmış, dışarıdan kimse yok. Önce biraz sohbet, biraz içki... Bir yandan hepimizin gözü kapıda tabi, merakla bekliyoruz. Aramızda birkaç tane de mutaassıp tip var, striptizci gelmeden gittiler.
Neyse lafı uzatmayayım, konu mankeni bir süre sonra mekana teşrif etti, soyunma odasına geçti. Biz de ayaklandık, pistte bir daire halinde duruyoruz.

Striptizci genç klasik fetiş kıyafeti "polis" olarak göründü bir anda. Burada bir parantez açmam lazım hanımlar beyler, striptizciye tekrar döneceğim ama burada asıl görülmesi gereken seyircinin haliydi! Hiç bu tür bir ortamda bulunanınız var mı bilmiyorum ama kadınların çoğunlukta olup, erkeğin tek ve çıplak olduğu bir ortamda kadın milleti çıldırıyor! Zıvanadan çıkıyor! Kendinden geçmiş bir halde avaz avaz bağırıyor, adamı soyanlar mı dersin, polis şapkasını kafasına takanlar mı, copu çocuğun elinden kapıp, kıçına copla vuranlar mı... Ortamda sevgilisi, kocası ya da herhangi bir veya birkaç erkek olsa yapamayacağı şeyler yapıyor kadın milleti, "özgür" olduğunu hissettiği ortamda! Ben striptizciyi bıraktım, kadınları izlemeye başladım sayın okur. Doğrusunu isterseniz uzaktan seyretmemin bir nedeni şaşkınlıkla kadınları seyretmekse, bir diğer nedeni de utançtı. Kadınların bu fazla vahşi hali beni olaydan soğuttu ne yalan söyleyeyim. Utanç dediysem, striptizcinin soyunuyor olmasından değil, kadınların o pirana-vari hali o kadar acaipti ki, bunu anlamanız için o ortamı koklamanız lazım belki de.
Striptizcimiz de zaten soyundu dediysek, donuyla kaldı canım, burası Türkiye! Fakat şimdi doğruya doğru, güzel herifti, zaten mankenmiş. Esmer, ağzı burnu düzgün, kaslı ama öyle ayı gibi değil, uzunca boylu bir tip. Kadınların bu tür davranışına da belli ki çok alışmış, tavırları gayet rahat, kıçını kıvırta kıvırta soyunuyor. Kıyafetlerini bizim üzerimize attığını söylememe gerek yok tabi. Önce askılarını sıyırdı, t-shirt'ünü attı üzerimize. Sonra pantalonunun fermuarını yavaşça indirdi, arada bazı kızlar adama sarılmaya, sürtünmeye başladılar. Adamı atıyorlar, tutuyorlar, ortam kopuk.  Cop sürekli adamı tokatlıyor, çığlıklar artıyor.
İçkinin de etkisiyle seyirci iyice coştu. Bu arada benim biraz uzakta kaldığımı hisseden striptizci bana doğru yöneldi, illa herkesle sürtüşecek! E iyi dedim, ne yapalım artık, belli ki kaçış yok, bıraktım ben de artık ne yapacaksa yapsın. Belimden sarıldı, bir iki sallandık, danseder gibi, sonra zaten diğerlerine yöneldi tekrar. Nihayet striptiz bittiğinde seyirci orgazm öncesi adrenalin patlamasını yaşıyordu adeta. Ön sevişme epey uzun tutulmuş ancak birleşme gerçekleşmemişti! Bunca adrenalin nereye yönlendirilecekti peki şimdi?!
İşte bu noktada mekanda, barın sahibi, barmen vb. birkaç çalışan ERKEK daha olduğu farkedildi. O ana kadar kimsenin görmediği adamlar, bir anda değere bindi! Adamlar da adrenalinin kokusunu almış olacak, bize doğru hamle yaptılar. İşte gecenin asıl görülmesi gereken sahnesi buydu sayın seyirciler! Adamların yanımıza gelmesiyle gömleklerinin yırtılması bir oldu. Hani pirana sürüleri vardır, kurbanına sürü halinde saldırır, saniyesinde posasını çıkartıp, bırakır gider, işte aynen öyle bir görüntü vardı. Adamlardan biri yaklaşıyor, anında birkaç kız saldırıp adamın gömleğini çıkarıp atıyor, adam tam erekte olmuş "ben neymişim be" sanırken sürü arkasını dönüp diğer kurbanına yaklaşıyor. Böyle böyle, ortamda kaç tane adam varsa soyulup gömlekleri kafalarına geçirildi. Adamlar kelimenin tam anlamıyla maymun, "bu azgın karılar kesin bu gece verir" diye ağzı kulaklarında dansediyorlarken bizim bekarlığa veda partisi sona erdi.
Adamlar, "ana, ne oluyor, daha yeni başlamıştık, aman" filan diyene kadar pirana sürüsü taksilere binmiş uzaklaşıyordu. Misyon tamamlanmıştı, adamlar soyulup eli sikinde bırakılmıştı, ötesinde bir beklentisi yoktu kimsenin!
Kıssadan hisse: kadın milletinin ne yapacağı belli olmaz beyler, kendinize mukayyet olun, boşu boşuna maymun etmeyin kendinizi!

6 yorum:

  1. Misyon tamamlanmıştı, adamlar soyulup eli sikinde bırakılmıştı, ötesinde bir beklentisi yoktu kimsenin!'' İşte bizim kızlar...çığlık atmaktan başka ileri gidemiyor:)

    YanıtlaSil
  2. bytheway,
    gönül isterdi ki daha açık saçık birşeyler anlatayım ama gerçek bundan ibaretti. Türkiye'de striptiz anca bu kadar olur. Belki ev gibi daha özel ortamlarda farklı oluyordur, onu bilemem... Bilen varsa yorumlarını yazsın, bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. hahaha kadın striptiz yapsa erkekler:
    hmmm.hmmmmm..woowww...

    erkek yaparsa stripis, kadınlar:

    WOHOOOOOO..YİHAAAAAA HAHAHA..AHAHAHAH HİHİHİHİHİ hihihahah kikiki..(kişneme efecti)

    ya iste boyle =D.. kıvanc t. olsaymıs naaparlardı acap.

    YanıtlaSil
  4. Yok aslında birbirimizden farkımız..her farklı görünen, her işe geleni savunmak, hayatın yansıması...

    YanıtlaSil
  5. kızlar yada erkekler... farkeden bişe yok istekler aynı :)))

    YanıtlaSil
  6. bana hele.
    her yol paris ;)

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.