3 Şubat 2011 Perşembe

Burçlar ve Seks

Biraz da eğlenceli konulara geçelim canım, çok ciddi gidiyoruz...
Efendim, başta da yazdığım gibi, sanal alemin çok eskilerindenim. Mirc, icq zamanlarindan...
O gün bugündür, ama asıl o zamanlarda, internetin etinden sütünden epey yararlandım.
Bugün, şimdiye kadar birlikte olduğum adamları burçlarına göre değerlendireceğiz. Bunların bir de, dil, din, ırk, sünnetli- sünnetsiz, yaş aralığı gibi kategorizasyonları var ama şimdi burçlar:

Bu kategorizasyon benim tecrübelerime dayanılarak yazılmıştır. Lütfen "yok efendim koç öyle değildir, aslan yatakta muazzamdır" gibi yorumlar yapma, seni tenzih ederim (tabi senle yatmadıysam!)

Koç: Fantazide güçlü, pratikte zayıf. İstekli ancak takımları küçük. Yine de, her durumun bir istisnası vardır, Koç'un istisnalarından biri de bana denk gelmiş demek ki, o yıllarda henüz orgazm olmayan ben, bu adam sayesinde dizime kadar boşalmıştım! Bu adam diğer koçlardan farklıydı zaten, illa parmağımı anüsüne sokmamı filan istiyordu, egzantrik bir koçtu. Diğer koçlardan biri ortalama, diğeri direkt sınıfta kalır. Zaten aleti kaldıramadığından diskalifiye olmuştu.


Boğa: Yatakta çalışkan fakat kendinden emin değil. "Nasıldım" tiplerinden. Kendinden o kadar emin değil ki, iyi birşey yaptığında kadının çıkardığı sesten ürküp, yaptığı işi bırakıyor! Bu adam yüzünden oral seksi inlemeden bitirmeyi öğrendim, büyük işkence! Bir de boğaya seks öncesi fazla içki vermeyeceksin, çabuk su kaynatıyor.

İkizler: Ön sevişmeyi bilmez fakat saatlerce sikebilir. Yalnız, ikizler olduğu için midir ne, benimki kendi cinsinden de çok emin değildi, gay'le biseksuel arası bir yerlerde salınıyordu ama kendi de farkında değildi.

Yengeç: Sabaha kadar öper, bunlardan başka birşey bekleme. Yengeç yönlendirilmek ister, ona bırakırsan öpmekten koklamaya bile geçemez. Ama yönlendirince peşinden gelir, hemen öğrenir.

Aslan: Tavşan gibi. Tabi hızlı seksten hoşlananlara. Çok benim tarzım değil. Hızlıdan kastım sert seks değil, Duracell tavşanı gibi :)  Pozisyon çeşitliliği zayıf, "5'ten şaşma, 6'yı aşma" tiplerinden...

Başak: Görevinin bilincinde ama çok çalışması, sık sık pratik yapması lazım. Teknik puan 8/10, artistik puan 6/10.

Terazi: En iyi seksimi bir Terazi erkeğiyle yaptığımdan, bu konuda çok objektif olamayabilirim :) Hem teknik, hem artististik puanını 9/10 veriyorum.
Birlikte olduğum diğer terazi de fena değildi ama epey anguttu. Seks bittiği an pencereye koşup arabasının hala orada olup olmadığına bakabilirdi mesela, yada seks sırasında tv'ye gözü takılıp "aa dur seinfeld" diyip, onu seyretmeye geçebilirdi. Yine de performansı iddialı sayılırdı.





Akrep: Bir kere, bu Akrep burcu insani iyi öpüşüyor. Hem sevecen hem de ateşli oluyorlar. Kadına, onu istediklerini hissettiriyorlar. Yalnız, yatakta dominant olmayı seviyorlar ki bu kimilerine göre avantajken, kimileri için dezavantaj olabilir. Şahsen ben çok fazla pasifize edilmeyi sevmediğimden, fazla dominans pek bana gelmiyor ancak erkeğin yönlendirmesinden memnun olan kadınlar için Akrep ideal çünkü dominant olmakla ilgili bir derdiniz yoksa, merak etmeyin, Akrep sizi gayet iyi yönlendirir, üstelik ne yaptığını da gayet iyi bilir. Pozisyon çokluğu ve teknik performansı çok iyi, bayanlar emin ellerdesiniz.

Yay: Benim tecrübeme göre, son derece vasat. Bir kere, kendini çok birşey sanıyor, hem de hiç birşey de değil! Ekipmanı gayet yerinde ama kullanamıyor, hemen boşalıveriyor ve herkesi de kendi gibi sandığından, küçük dağları ben yarattım edasında. Bir keresinde daha sütyenimi çıkarırken adamın spermlerinin havada uçuşunu görmüştüm, o derece!

Oğlak: Performansı ortalamanın üstünde ama bencildir Oğlak. Kendi orgazm olduysa tamam, arkasını dönüp uyuyabilir, sen ne yaptın diye sormaz, merak etmez, düşünmez. Yalnız, sabahları çok centilmendir, taze meyve tabağı, kahve ve hatta çiçek dolu bir tepsiye gelir sizi uyandırmaya.

Kova: Bunların da bazısı tavşan gibidir (bakınız Aslan). Yönlendirilmeyi sever, bunu güzel de yapar, fakat asıl uzmanlığı oral sekstir. Kova'nın oral seksini tek geçerim, şiddetle de tavsiye ederim!

Balık: Hoş bir detaycılığı vardır Balığın. Bedenine çok hakimdir bir kere. Üstelik 5 duyusunu da kullanmayı sever; güzel dokunur, loş bir ışıkta sevişmeyi sever, koklamaya bayılır. Başka türlü bir hassasiyeti vardır Balığın, bende de başka bir yeri vardır hepsinden...

Geçenlerde bir de Yılan burcu icat ettiler, onu da denediğimde yazarım artık...

Haydi bakalım, anlatması benden, denemesi sizden. İyi eğlenceler!

21 yorum:

  1. Bunlar bayan içinmi?:) Zira oğlakta yazan külliyen yalan, partnerim orgazm olsun diye kendimi paralarım.:)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili birisi,
    Yazının başında dediğim gibi:
    "Bu kategorizasyon benim tecrübelerime dayanılarak yazılmıştır. Lütfen "yok efendim koç öyle değildir, aslan yatakta muazzamdır" gibi yorumlar yapma, seni tenzih ederim (tabi senle yatmadıysam!)"

    YanıtlaSil
  3. Bize yorum yapcak bişey kalmadı yani :D
    Sadece oo çok güzel açıklamışsın diyebiliriz. Geriye kalan tüm yorumları ağzımıza tıkayabilir.
    Garip ve Zeki bir yazarla karşıkarşıyayız. Dikkat! :D

    YanıtlaSil
  4. Yoo farkındaysın o böyledir şu böyledir demedim, sadece oğlak konu oldu yorumda. Senin tecrübelerin olduğunu bilmiyordum, kötü bir oğlakmış yattığın.
    Benimle yatsaydın oğlak için o yorumu yazmazdın zaten. Bu tipik bir, ne kaybettiğini bilmiyosun magandalığı değil yanlış anlama lütfen.

    YanıtlaSil
  5. Bütün burçlarla yattım diyorsun yani çok ilginç bunları bulmakta marifet tabi.

    YanıtlaSil
  6. ne demişler, istemek elde etmenin yarısıdır ;)

    YanıtlaSil
  7. Farklı farklı adamlarla yatmak seni mutlu ediyor mu?

    YanıtlaSil
  8. Evet ediyor. Ancak sorundan aynı anda hepsiyle yatıyormuşum gibi algıladığını seziyorum, belki de yanılıyorum. Bugüne kadar birçok farklı adamla birlikte oldum evet, bundan utanç duymuyorum. İstediğim için yattım her biriyle. Ancak tüm bu ilişkiler epey bir yılın birikimi, eğer tam olarak sorduğun buysa... Gerçi başka bir yazımda yazdığım gibi, aldattığım sevgililerim de oldu ve yine orada yazdığım gibi, aldattığım için gurur duymamakla birlikte, pişman da olmadım. İki satırdan biraz daha karmaşık...
    Başta da dediğim gibi, soruda bir "bu seni mutlu mu ediyor yani şimdi" gibi bir kızgınlık hissediyorum, yanılıyorsam beni düzelt lütfen. Yok yanılmıyorsam tam olarak neye kızgın olduğunu öğrenmek isterim.

    YanıtlaSil
  9. Hayır gerçekten kızmak diye bir şey yok çok özür dilerim böyle bir şey hissettirdiğim için kızmaya benim hakkım yok zaten her zaman başkalarının hayatına sonsuz saygı gösteririm gerçekten merak ettiğim için sordum bir rahatsızlık duymuyor musun anlamında yani kendimle karşılaştırdım bir an bunlar bana çok uzak şeyler daha doğrusu doğru bulmadığım şeyler o yüzden hani merak ettim masum bir şekilde gerçekten.

    YanıtlaSil
  10. rica ederim, sanal dünyanın cilveleri bunlar... mimik ve ses olmayınca bazen yanlış anlaşmalar olabiliyor.
    tanıştığımıza memnun oldum. zamanla daha çok anlaşmak ümidiyle diyelim o halde ;)

    YanıtlaSil
  11. Bende memnun oldum aynı dilekleri sunuyorum:)

    YanıtlaSil
  12. Kova yı iyi tarif etmissin (tabi tavsan olayı haric) ^^

    YanıtlaSil
  13. iyi tespit kutsall fahişe ikizler (e) ben yani sabah kadar yani doğru bildin non stop yanı ah şu sıralar o kdar çok yalnızım ki ne yapıyım sen söyle ....

    YanıtlaSil
  14. Sadece terazi ile %70-80 verim almışsın diğerleri biraz hayal kırıklığı olmuş senin için. Umarım YILAN ' da aradıklarını bulursun :)

    YanıtlaSil
  15. keşke terazi kadınları da bahsettiğin gibi olsaydı..

    YanıtlaSil
  16. Sen ne burcusun Bende seni tarif ediyim. :)

    YanıtlaSil
  17. erkek adam senin burcunmu akrep kutsalfahiseninmi.

    YanıtlaSil
  18. benim akrep..kutsal fahişenin de terazi olma olasılığı yüksek..

    YanıtlaSil
  19. kutsalfahise seks yaparken bir yandanda ilmini geliştiriyor. Üşenmemiş tek tek resimleride koymuş, konuyu gördükleri doğrultusunda anlatmış. Helal olsun. Böyle kadın zor bulunur. Değerini bilmek lazım.

    Terazi dengesizdir. Bir cümlesinde bir pozitif birde negatif söz yatar. Buda yatakta işi bozar. :)

    Akrep ateşini bilmemde, çok sulu bişey olabilirler. Sekste çok su kullanmak istediklerinden pek tercih edilmez. :)

    Neyse, işin esprisi bunlar. Ben burçtan pek anlamam. Ama tek bildiğim bişey var insanlar bir acayip. Yatakta başka, masada başka, işte başka, sokakta başka........... İnsanlar başka başka. İnsanlar karışık. Bu benim kafamı karıştırıyor ve canımı sıkıyor çoğu zaman. Yeni bir hayat lazım. Yeni bir seks, yeni bir hayat.

    Şu an sela okunuyor. Biri gitti yine. Aç gitti. Sekssiz ve boş mide ile yaşadı ve öyle öldü. Ömrü boyunca cebinden ve cinsel organından kısarak yaşadı. Yaşadığıda bişeye benzemiyordu. Bazen kuru ekmek yedi, bazen kuru ten. Bazen robotla sevişti, bazen kendisi robot oldu. Bazen istediği olmadı, bazen isteneni vermedi. Boşaldı ama, bişey anlamadı, hep kendini avuttu. Hep ümit etti. Ümitle yaşaya yaşaya birşey anlamadan gitti. Bilgisi kısıtlıydı. Bilgiye açtı. Sordu öğrenemedi. Ona öğretilenler ise O'na değil başkalarına yarayanlardı. Bu hayat için hiç kimse bişey anlatmadı. Hiç kimse güzel bişey anlatmadı. Ömür boyunca hep hayallerle yaşadı. Fantezi, sofra, piknik gibi hayat hayalleriyle.

    Gerçekleri konuşan çıkıncada susturuldu, engellendi, öldürüldü. Yalancı omuzlara alındı. Hiç kimse hayatı ve gerçeği öğrenemeden ölmeye devam ediyor. Herkes hala bu ne demek diye soruyor.

    İnsan bilgisiz, sekssiz ve aç ölüyor.

    İnsan yarı ömründe sekse başlıyor. Ömrün dörtte üçünden sonra bitiyor.

    kutsalfahise 26'da orgazm olmuş. Hayat bu değil. 4 yaşında orgazm olmayı isterdim.

    İnsan midesiyle doğru orantılı olarak cinsel organını kullanması lazım. Maalesef hayat berbat.

    Şu yaşıma geldim hala seks ne diye soruyorum. Bu benim için, insan için bir ayıptır.

    İnsan tecrübeyle gelişmiyor, sadece versiyon değiştiriyor. Teknoloji gibi.
    İnsan bilmeyi bilmesi lazım. O zaman gelişir.

    Neyse, bloğa takılayım dedim öyle. Bakalım neler olacak vs. Artık yazmayacağım. Sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  20. ben 22 yaşında iken beraber olduğum ilk kadına orgazm yaşattım. o da 20 yaşındaydı o sıra..evet ne kadar erken o kadar iyi..20 bile geç.. Ben 14 yaşında iken adet görmeye başlamış bir kız ile sevişmek isterdim..Not: 14 yaşında bunları isteyince subyancı olmuyorsunuz dikkat..

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.