5 Şubat 2011 Cumartesi

Orgazm Olamayan Kadın Yoktur, Orgazm Edemeyen Erkek Vardır

Aha dedim işte! Şimdi bir kısım erkek bu başlığa sinir oldu, başka bir kısım ise "benden bahsetmiyor" diye omuz silkiyor. İndir o omzu, hepinize söylüyorum.
Yapamıyorsunuz beyler, yaptığınızı sanıyorsunuz. Biz kadınlar orgazm taklidi yapma konusunda çok ama çok ustayız. "Beni kandıramazsın, ben oradaydım, kendi gözlerimle gördüm işte, hatun titriyordu zevkten" diyorsunuz biliyorum, yalaaan, hepsi yalan!

Erkeğin egocuğu o kadar önemli ki, hele ki ülkemizde, biz kadınlar küçüklüğümüzden beri geyşalar gibi eğitim alıyoruz, aman erkeğine karşı gelme, aman ona saygı dıuy, ondan önce evde ol, onu kapıda karşıla, öyle yap böyle yap... Aman o erkektir, ona karşı asi olma... Bak hep bu uysallıktan, asi olmamaktan geliyor biliyor musun, bütün mevzu gelip buraya dayanıyor aslında. Adama karşı gelme, alttan al, pohpohla filan falan derken, kalkıp da "yine yapamadın işte, orgazm olmadım" diyemiyor kadın kısmı. Aslanım, kaplanım diyor, çok iyiydin... Beriki daha da havalanıyor, "kaç kere geldin?", kadında cevap hazır "saymadım!". Ba ba ba ba, saymamışmış, o derece diyorsun, yapma yaaa!

Ben kaç kere bilirim adam işini bitirip tuvalete gittikten sonra gizli gizli mastürbasyon yapıp 30 saniyede işimi hallettiğimi. Yok arkadaş, erkek kadını kadının istediği gibi sikemiyor! (tamam haydi istisnalar kaideyi bozmasın, o da senin hatrın için.)
 Biz kadınlar bu konuyu nasıl çözeceğiz bilemiyorum, bu konu çözülebilecek mi hiç? Çok umutsuzum bu konuda... 2011 Türkiye'sinde hala çocuklara, hatta büyüklere cinsel eğitim bile verilmiyor, el yordamıyla, arkadaştan, eşten dosttan, internetten okuduğumuz birşeyler yapıyoruz. Bloglar birazcık umutsuzluğumu gideriyor, bu konuyu tartışan birkaç birileri varmış, yalnız değilim diyorum ama biz de kendi kendimize söyleyip kendi kendimize okuyoruz. Dışarıda kaç milyon adam var, onları nasıl "adam" edeceğiz?
(Bu konuda daha yazacak çok şey var ama şimdilik diyeceklerim budur.)

27 yorum:

  1. Güzel konulara değiniyorsunuz. Sizin yazılarınız bana bir hayli beyin jimlastiği yaptıracak.
    Bende bu konuda yazacaktım,tesadüfe bakın siz değinmişsiniz.
    Şimdi herşeyi açık seçik konuşacağız kızmak yok dimi?
    Öncelikle büyük oranda haklısın,bu kadar moron erkek varken orgazm olabilen kadınlar bile olamadan iş bitiyor. Amaa orgazm olmayan kadınb vardır, hem de çok..ülkemize has yazdığın kadın yetiştirmesi yanında cinselliği beyninde farklı gören, hatta göremeyen kadın da çok.

    1saat yapıp orgazm olmayan kadınla da oldum..of of bir erkeğin böyle karısı olması ne büyük şansızlık..tabiki orgazm edemeyen bir erkeğin kadına düşmesi gibi.

    En az 20-25dk içinde kalıp türlü oyunlar ve tam onun istediği ritim yakalandığında ancak orgazm olabilen kadında gördüm. düşünebiliyormusunuz yarım saat neler neler yapıyorsunuz ve tam orgazm yaklaşırken kaçırıyor,nedenide ritmi bozmuşum, ya azıcık hızlanmışım, ya da yavaşlamışım..anında konsantrasyonu bozuluyor.
    Ne yapim suç bendemi şimdi. 6posta oluyorsa skor en iyi 6-4 bitiyor, çoğu zaman 6-3..hemde diğerleri saati bulduğu halde.

    İnanırmısınız,siz nasıl yaşıyorsunuz bilmem ama
    10sn.yede bir, ve 25sn.ye de orgazm olan kadında gördüm..işte onlar erkek için nimet gerçekten, dirseğini yana dayayıp sadece gidip gelsen orgazm oluyorlar, çünkü beyinleri seksle barışık, çünkü çok severek kapılarak seks yapıyorlar. Haklısınız erkekleri eğitmek lazım ama kadınlarıda eğitmek lazım.

    YanıtlaSil
  2. Konuya birkaç farklı bakış açısından bakılabilir, ben sadece bir tarafından bakarak yazdım, doğru. Kadını da eğitmek lazım, ona da tamam. Yalnız şu yorumunuza katılmıyorum, "hemen orgazm olan kadınlar var çünkü beyinleri seksle barışık". Beyin şalterinin açık olması şartlardan biri evet ama tek şart değil. Seksle barışık, bedeniyle barışık, istekli ama tatminsiz pek çok kadın var ortalıkta. Bu kadınlar için "orgazm olamıyor çünkü seksle barışık değil" diyemeyiz. Bu kategorinin doğru erkeği bulmakla ilgili sorunu var.
    Özetle cinsel eğitim ve daha pek çok koşulun yerine getirilmesi gerekiyor. Cinselliğin tabudan çıkartılması, konuşulup tartışılması, insanların kendini ve karşısındakini kandırmaması vb....

    YanıtlaSil
  3. Bende buna katılmıyorum..seksle, bedeniyle barışık, beyni açık kadının fiziksel bir problemi yoksa orgazm olmaması çok zor.

    Çok etken var orgazmda..bu bahsettiğimiz şey var, sekse bakış var, üstündeki erkeğe bakış var, konsantrasyon var, kendini eğitmeme var vs.

    Bence yazınızda yaptığınız hatayı yapmayınkandırmayın..siz bari yapmayın. Zira bunu siz yapıyorsanız birçok tabusu olan, çekinen, rahat olmayan, özgüvensiz kadın ne yapsın.. Yani orgazm edilemiyorsanız ya yönlendirin adam buna müsaitse, ya da oyun yapmayınki belki o moron kendini eğitir.

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldiniz Sayın Kutsal Fahişe, yazılarınızı okudum... beğendim, aktif olarak yazıp takiplenmeniz temennisiyle, saygılar...

    YanıtlaSil
  5. ay bi allahın kulu şu duruma bi çözüm bulsun yaa ! sıkıntıda gözlerim bayılırken adam zevkten bayılıyorum zannediyo. "hadi hadi" derken bian önce bitsin diye bakıyoken ben o zevke geldiğimi zannediyo =)

    YanıtlaSil
  6. birisi; önceki bir yazımda değindiğim gibi, bedenini tanıdıkça nihayetinde orgazma ulaşabiliyorsun ama bu, kişiden kişiye değişiyor. Benim nirvanaya ulaşmam biraz vakit aldı ama geç olsun güç olmasın ;) bari siz kandırmayın demişsiniz. haklısınız... Keşke bu kadar basit olsa... Kişi, kadın yada erkek, karşısındakini kaybetmekten, yada onun özgüvenini incitmekten çekindiği için, bu dediğiniz pratikte çok kolay olmuyor. Düşünce bazında size tamamen katılıyorum, ancak bunu pratiğe dökmek zor. Kendim ve herkes adına bunun aşılabilmesini umarım...

    YanıtlaSil
  7. Marca Karia Krispina,
    Çok teşekkür ederim, paylaşımlarımızın devamı dileğiyle...

    YanıtlaSil
  8. hayatımdaki adamlar,
    birisi'nin de yukarıdaki yorumunda dediği gibi, biz adamlara "çok iyisin" dedikçe bu sorun çözülemeyecek galiba... Bunu söylemeyi ne zaman ve nasıl başaracağımızı ise henüz ben de bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı ;)

    YanıtlaSil
  9. Adamlara gerçeği söylemeyi denediniz mi? Ben denedim, hiç tavsiye etmiyorum, bırakın kendilerni herkül sansınlar, yavaş yavaş öğretme ehlileştirme yolunu tercih edin.Yada mükemmel sevişenini bulana kadar sabır kızlar..

    YanıtlaSil
  10. Marca
    Sabır taşı olsa çatlar ;)

    YanıtlaSil
  11. hayatımdaki adamlar o kadar güzel bir noktaya değinmiş ki, hadi hadi dedicekce o işi daha çok uzatıyor ya. o noktada can veresim geliyor bazen:D hayır birde ben zevk almayıp, kendi kendime taklit yapma çabasına girdiğim her an tuvaletim geliyor. işte bunu çözebilmiş değilim yıllardır. daha önce kimseden de duymadım. gerçekten tek problemli ben miyim bu konuda?:D

    YanıtlaSil
  12. gökten indim, yalnız değilsin, yalnız değiliz... önceki bir yazımda bahsetmiştim, bir sevgilim tepkilerimi o kadar yanlış okuyordu ki, zevk alıp da ses çıkardığım zaman herif memnun olmadığımı sanıp, yaptığı işi yarıda bırakıyordu! onun yüzünden sessiz inlemeyi öğrendim ben. öğrenmenin ve öğretmenin yaşı yok kızlar, yürüyün ;)

    YanıtlaSil
  13. Hımm Marka Karia,da sizin gibi düşünüyor..demek erkekler hem orgazm etmeyi beceremiyor hemde bu zorlarına gidip ters tepki veriyor. Benim anlayışıma uzak olduğu için olsa gerek saçma geliyor. Bütün mesela doğru kelimeleri kullanmak bu bir gerçek. Adama kalkıp,ya 1 saat siktin ama orgazm etmeyi beceremedin gibi denirse onur gurur olur.

    Şöyle bir tavsiyem olsa nacizane..eylem sırasında yönlendirilse, neyi nasıl seviyorsanız muhakkak anlık da olsa o an yakalanıyordur.. Tam o anda..harikasın hayatım işte tam böyle sik beni dense.. Dokunuşlarına bayılıyorum, amımı daha fazla okşa, güçlü ellerini orda daha fazla hissetmek istiyorum. (ya da neyi nerde hissetmek istiyorsanız)

    Anlatabiliyormuyum..biz erkekler pohpohlanmaya bayılırız, övülmeye, taktir edilmeye bayılırız..böyle eğitemezmisiniz acaba.

    Hee siz bunları derken adam takmıyorsa hiç uğraşmayın zaten o erkek ümitsiz vakkadır size söyleyeyim.

    Şu son yorumunuzda inlemek konusunda yazdıklarınız ne kadar acaip geldi bana..kaç erkek kadının inlemesini yanlış anlayabilirki.
    Ya doğal olan..of be ne biçim zevk veriyorum, ne güzel..deyip vura vura daha hırslanarak yüklenmesidir erkeğin.:)

    Sessiz inlemek mi..olamaz ya.

    YanıtlaSil
  14. Birisi uğraşma bunlar kurd biz de kuzu olmuşuz.

    Yemeyi kafalarına koymuşlar suç her durumda bizde. Ama her durumda.

    Tavsiyem olsa naçizane, diye başlayan cümlendekilerin hiç birini de yapamazlar.
    Gözlerini kapatırlar, bi de kasarlar kendilerini ondan sonra da orgazm olamıyooozzzzz.

    Yok size orgazm morgazm, kendinizi kasmamayı ve rahat olmayı çözene kadar.

    O yatağa girdiyseniz rahat olacaksınız ,fahişe olacaksınız, her bi halt olacaksınız eğer zevk almak istiyorsanız.

    Yani, üzgünüm ama durum bu kızlar.
    Çuvaldız geldi mi aklnıza? gelse iyi olur. :))

    YanıtlaSil
  15. son paragrafa istinaden: imkan verseler bircok cizgili hikayemi piyasaya surerdim ama oyle bir toplumki, en benim diyenler bile sana cephe alabilir. dedigin gibi cinsel icerik sadece internette mesru sanırım.

    YanıtlaSil
  16. hayatVEtavla,
    Hem erkekler hem kadınlar kabahatli bu konuda. Bu konu biraz, yumurta tavuk konusu, kim kimi yapamıyor, kim neden orgazm olamıyor, biraz karışık. Yatakta rahat olmayı muhakkak ki istiyor kadınlar ama baskı öylesine yoğun ki, erkeğin "bu karı çok hünerli, epey tecrübeli demek ki kaltak" demesinde ürküyor.
    Kafaları değiştirmek lazım önce!

    YanıtlaSil
  17. Merhaba Ben Evli bir erkek olarak şunu söylemek istiyorum..

    Eşiniz Sex yapmayı istiyor ve seviyorsa orgazm olabiliyor.4 yıllık evliyim iki kere hatırlıyorum iyi sexi kalanı monoton geçiyor ben ne kadar seviyorsam eşim o kadar nefret ediyor... Ne istiyorsa yapmaya çalışıyorum ilk günden beri hiç sevmedi hiç de sevmeyecek sanırım :(((((((

    YanıtlaSil
  18. Herkesin bir derdi var :)

    Kutsal Fahişem yok maalesef, her ne kadar size saçma gelse de Benim de kadınımın sokakta asil yatakta fahişe olmasını isterdim... 4 yıllık bir evlilik ve sokakta da yatakta da asillik hiç hoş değil :((((

    YanıtlaSil
  19. ERKEKLER DIKKAT

    bir kez olsun basarisiz olmadim. ask yaptigim butun kadinlardan sadece biri bosalamadi. o da bakire oldugu icindi.
    gerekli ortami saglayin gerekli isigi saglayin gerekli kokulari saglayin gerekli sicakligi saglayin en onemlisi de gerekli MUZIGI saglayin. kadinlar daima mutlu edilmek eglendirilmek ister. onlar mutlu olunca biz de mutlu oluruz. kadinin rol yaptigini anlamak cok kolay. insanoglu zevk alinca ana dilinde konusur :)

    haksiz miyim bizim guzel gozlu Turk kadinimiz. butun yabanci kadinlar size kurban olsun :)

    YanıtlaSil
  20. "Ben kaç kere bilirim adam işini bitirip tuvalete gittikten sonra gizli gizli mastürbasyon yapıp 30 saniyede işimi hallettiğimi" demişsin..Yazdığınla yaptığın o kadar tutarsız ki..Madem böyle bir olay yaşıyorsun, ne diye her seferinde aynı şekilde davranılmasına göz yumup bir anlamda kendini kullandırtıyorsun? Hem burdan kadınları örgütlemeye bir nevi baş kaldırıya davet ediyorsun, ama iş sana gelince sesini kısıp tek kelime etmeden sırt üstü yatıp "iş gördürmeye" devam ediyorsun..Ne perhiz, ne lahana turşusu!!

    YanıtlaSil
  21. Adsız,
    Kavun değil ki koklayarak alalım, bu bir. Daha genç ve tecrübesizken defalarca yaptım bunu ama artık "çok iyiydin" gazı vermiyorum, bu iki. Yazıda belirttiğim gibi, erkeklere "iyi değildin" demek, hele ki Türkiye'deki yetiştirilme tarzıyla hiç kolay değil, bu da üç. Ancak, kolay değil demek imkansız demek değil elbet. Ben de tam bu nedenle yazdım bu yazıyı (ve daha pek çok yazıyı) çünkü değişim önce insanın kendinden başlar. Yazının sonunda da değindiğim gibi, bu konunun çözümünü ben de bilmiyorum ama en azından bir yerinden başlamak gerekiyorsa bence öncelikle cinsel eğitimle başlamalı.

    YanıtlaSil
  22. öhöm orgazm edemeyen erkek vardır ama orgazm edemeyen erkeği harika kullanıp orgazm olan kadın da vardır ;)

    YanıtlaSil
  23. Hepimiz insanız orgazm edemiyorsa temkinler yoluyla bunu öğretebiliriz :)

    YanıtlaSil
  24. Farklı İzler,
    Temkin yoluyla orgazm nasıl olacak?

    YanıtlaSil
  25. Böyle, şöyle yap diyerek.Ben böyle orgazm olurum bunu yap bana diyerek izahta bulunuruz herkesin orgazm kıstası farklı olabilir tabiki siz kendinizi anlatır, uygulamasını istersiniz.Gene olmuyorsa belkide sizde sorun vardır.

    YanıtlaSil
  26. Sekste karşılıklı olarak ne istediğini söylemek gerektiğine katılıyorum. Her şey denendikten sonra hala olmuyorsa bu söylediğin doğru olabilir. Ayrıca, istisnalar kaideyi bozmaz; ben genelden bahsediyordum.

    YanıtlaSil
  27. Kadınlar yalandan orgazm olabilirler. Ancak erkekler bütün bir ilişkiyi yalandan yaşayabilirler. Dedikten sonra bu konuda iki tarafında hataları var bir erkek gözüyle kadınların hataları şunlar:
    Her zaman ışıkların kapalı olmasını isterler. Işıklar kapalı olacaksa seninle sevişmek ile herhangi şey ile sevişmek arasındaki fark ne olacak.Herhangi şeyle sevişmek istemiyorum seninle sevişmek istiyorum.
    Kadınlar neden ateşli bir sevişmeden sonra kıyafetlerini hızlıca çıkartır hiç anlamıyorum. Yavaş yavaş çıkartarak işin içine biraz hareket katsalar daha tahrik edici olur.Yani numara yapmak yerine gerçekten kışkırtıcı olmayı denemiyorlar ya da beceremiyorlar.

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.