2 Şubat 2011 Çarşamba

Zevk Almayı Biliyor muyuz?

Önceki postumda yazmıştım, kendimi bildim bileli sekse meraklıyımdır, hem düşünme bazında, hem bizzat tatbik etme konusunda. Okurum, araştırırım, bedenimi incelerim, aynada uzun uzun... Merak ediyorum, bu yazıyı okuyan sen, hiç bacaklarını açıp oturdun mu ayna karşısına? Baktıysan, mutlu azınlıktansın, gel beri, seninle konuşacaklarımız var. Bakmadıysan, işte senle daha da çok konuşacaklarımız var.
Herkes kendini "ben yatakta çok iyiyim" sanır, yada herkes değilse de, çoğunluk... Peki daha bedenimizi bile tanımadan, onu yatakta nasıl iyi kullanabiliriz ki? Kitaptan okumakla olmaz ki, her bedenin, her ruhun zevk alma noktaları ayrı, bunun herkese uygulanabilecek tek bir kuralı yok ki... Kendini tanımayan, kendini, bedenini tanımayan, okşamayan, sevmeyen sen, nasıl zevk alabilirsin ki?
İnsan bildiği kadar vardır. Bugüne kadar zevk sandığın şey belki de gerçek hazzın yalnızca onda biri, kim bilir...


Kendi adıma konuşursam ben ilk orgazmımı 26 yaşında yaşadım. 6 yaşından beri mastürbasyon yapan ben, gerçek hazzın, o güne kadar yaşadığım zevklerin meğerse orgazm olmadığını, "gelmek" ile "orgazm olma"nın birbirinden farklı olduğunu o zaman farkettim.
Sen de şimdi bir ayna karşısına geç, kendini uzun uzadıya incele. O çok kıymetli bir hazine...

6 yorum:

  1. Hımm baya gerilere götürdü yazınız beni. İlk orgazmı bi gün yüzükoyun uzanmış ders çalışırken oldum..olmuşum daha doğrusu.. Önümdeki o his beni korkutmuştu, acaipti ve ilk defa yaşıyordum ve de önümden sıvı gelmişti, çok acaipti.

    Bedeni tanımak önemli haklısınız, fakat katabilmek, üretebilmekde çok önemli sekste ve çok önemli olan birşey de uyum..uyumlu kafa dengi bir partneriniz varsa sekse ve yatağınıza hayatınıza çok şey katabilir, çok farklı heyecanlar yaşabilirsiniz.

    Ben 40yaşımda müthiş bir kadınla gördüm asıl gerçek büyük orgazm nasıl birşeymiş, seks aslında ne kadar harika birşeymiş..şans işte...

    YanıtlaSil
  2. hiç orgazm olmadım. 26 yaşında ilk orgazmını yaşaman daha da korkuttu beni uf asla orgazm olamycam sanırım.

    YanıtlaSil
  3. ImNOGOOD ümitsizliğe kapılma, çalış çabala ;) ne demişler, istemek elde etmenin yarısıdır!

    YanıtlaSil
  4. orazm konusu biraz da kendini özgür bırakmakla alakalı. yani dediğin gibi gelmekle o çok farklı. sevgilimle ilk birlikte olduktan 2 yıl sonra gerçekten orgazm olabildim mesela ve öncekilere kıyasala, şaşırtıcı bir şeydi:D ama diyorum ya, gevşemiş olmak o kadar önemli ki. belki de bir oranda az bir alkol kurtarıcı olabilir bunun için:D

    YanıtlaSil
  5. Sürekli hayalimde olan bi erkeği elde ettim ve 3 gün önce ilk sex deneyimimi onunla yaşadım. Böyle bi duygu başka bişeyde yok. Önemli olan bunu hissedebilmek, istemek :) Ayrıca daha 18 yaşımdayım :))

    YanıtlaSil
  6. gelmek zannettiğiniz şey vajinanın orgazmdan az önceki 'suyun gelmesi evresi' miydi önceden?

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.