6 Şubat 2011 Pazar

Sokakta Hanımefendi Yatakta Orospu mu Arıyor Erkekler Yoksa?..

Biraz önce yine bu konuda bir yazı okudum. Herşey şuradan başladı, efendim erkekler ilk geceden "veren" kadına sonra ucuz davranıyor, ilk geceden "vermemek" mi lazım, kadınlar neden erkekler kadar özgür yaşayamıyor? Erkek yapınca "şanındandır" deniyor da kadın yapınca "orospu" oluyor.
Öncelikle; OROSPUYUM KARDEŞİM KİME NE?! Sinirlendim yine. Bu konu sanırım benim bam telim, çok sinirleniyorum.
Aslında çok karmaşık değil bu konu bak anlatayım. Böyle düşünen bir adamla hiç işim olmaz, niye biliyor musun, çünkü bu adam üçkağıtçıdır. Bu adamın sana değil, öncelikle kendine saygısı yoktur. Bu nasıl bir ikiyüzlülüktür, sen nasıl aynaya bakıyorsun be adam? Birkaç dakikalık bir haz için bu kadar mı ucuzlaşabiliyorsun, sen nasıl bir amsalaksın?
Seks ciddi bir iştir. Ciddi derken, sıkıcılıktan bahsetmiyorum tabi ki! İki bedenin bir olup, birbirine zevk vermesidir, bundan daha önemli, daha ciddi birşey var mı hayatta? İki dakikalık git-gel'e indirgersen, bu kadar ucuzlaştırırsan, sabahında yüzüne bakmayacağın kadınların gece boyunca peşinden koşup yalakalık yaparsan, senin kendine, bedenine saygından söz edebilir miyiz? Sekse gerçekten önem veren bir adamın konuya bu şekilde bakması mümkün olamaz.
Hah işte böyle düşününce konu hiç karmaşık değil, dimi? Şimdi diyeceksin ki senin hiç başına gelmedi mi? Geldi tabi, gelmez mi? Çok bozuldum, çok kırıldım, çok ucuz hissettim, ben bunu haketmedim diye isyan ettim kaç kere...
Hatta bir sefer "ya tamam gel, bende kal, birşey olması şart değil" diyip, sabahında "yaa kızım, kaç yaşına geldin, hala anlamadın mı? Erkekler tabi ki birşey olması şart değil derler seni eve götürebilmek için" diyen bile oldu bana. Ama bak bu herife önceki gece inadımdan "vermedim" ben, oh olsun! "Ne yani, sen benim gözüme baka baka yalan söylediğini mi söylüyorsun şimdi rahat rahat?" dediğimde de, "erkek o an her türlü yalanı söyler, amma kastın" dedi pişkin pişkin. O yüzden, erkekler, lütfen, biz sikimizle düşünmüyoruz demeyin, kanınız oraya gitti mi, beyninizle düşünmüyorsunuz! Bunu da "ne yapayım, kanım sikime hücum etmişti, seni eve atabilmek için öyle diyiverdim" diye legalize etmeye çalışıyorsunuz, çok ayıp, çok sorumsuzca! Karşında bir insan var, lütfen biraz hareketlerinin sorumluluğunu al, tüm sorumluluğu sikine yükleme, biraz da beyninle düşünmeye çalış!
Şimdi dönelim "kadınlar vermeye kasıyor" muhabbetine. Hele ki Türk kızları çok kasıyor mirim! Arkadaş, ertesi sabah kendimi ucuz hissedeceğime, mis gibi mastürbasyonumu yapar, yatarım aşağı!
Konu konuyu açıyor, bak. Kız hemen verince ucuz damgası yiyor ya, hemen vermemeye uğraşıyor. Hemen vermeyince değere biniyor, ne yazık. Oysa o kadın iki hafta önce de değerliydi, ama ilk geceden verince değeri düşer diye iki hafta kastı mesela. Günü geldi çattı, artık yatılacak. Bu sefer de kadın "çok tecrübeli görünmeyeyim de, beni yollu sanmasın" diye kasıyor. Sonra da gel, orgazmdan bahset, zevk almaktan bahset! Yok efendim sokakta hanımefendi, yatakta orospu olsun'muş. Haydi ya, gerçekten mi?

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Ya arkadaşlar, bu kadarmı erkek dünyasını deşifre edemiyorsunuz.
    Durun ben size içinde bulunduğum tepemi attıran amsalaklığı kendimce deşifre etmeye çalışayım bilmedikleriniz varsa bilin anlayın diye.

    Ya bir defa erkeklerin çoğunun hayatından kadını çıkarın bir bok kalmaz..kesin siklerini, yaşamak istemezler.
    Erkeklerin çoğu ne der biliyormusunuz??

    Ana bir, bacı iki, gerisine salla siki? Yani iş vermeye görsün yeğenide kuzenide sikerler, ensestler uç noktası bu işin.

    Bunu bin defa demişimdir..erkek ki sikini sokmak için köpeğe, eşeğe gider birçok kesimde.
    Bir am bulmuş, bir ama yaklaşmış, sikme umudu doğmuş dürüstlükmü beklenir erkekten.

    erkekler için çok am sikmek, çok farklı am, yani çok kadın sikmek bir övünç meselesidir. Ben 20, ben 60, ben 90 kadın siktim, falanca hatunu bile siktim, bir kadın ayarladım siktim abi Angelina Jolie gibiydi varyaa..

    Akşamları çıkıyorum abi bar falan, bu sikilmek isteyen hatunların takıldıkları yerler var, bi kesiyorum, sonra muhabbet falan hemen o ilk gün ilk gece sabaha kadar sikiyorum, kaçarmı ya..

    Anlatabiliyormuyum? Sizin penceren ne nasıl görünüyor bilmiyorum ama budur ya....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet anlattığınız tarz erkeklerin sayısı çok ancak erkekleri bu şekilde kategorize etmek yanlış.Karakter meselesidir bu kadınların arasında da karakteri bozuk insanlar vardır.

      Sil
  3. birisi,
    böyle olduğunu mu söylüyorsun yoksa böyle olması normaldir mi diyorsun?
    tüm erkekler böyledir diyorsan sen, bir erkek olarak, "ilk geceden vermeyin kızlar, kasın" tavsiyesinde bulunuyorsun, doğru mu anlıyorum?

    YanıtlaSil
  4. herkes dürüst olsun her erkek bunu arıyor

    YanıtlaSil
  5. bir erkek olarak fikir beyan edecek olursam.24 yaşındayım çok kadınla birlikte oldum fakat hiçbiyle sevişmek olsun diye yatmadım.hoşuma gitmeyen konuşmasını dahi beğenmediğimle yatmadığım çok oldu.inanın etkilendiği kadınla yatmak ya da etkilendiği kadınla uzun süreli ilişki yaşamak isteyen çok erkek vardır.ilk geceden yatabilinilmeli de bazısına bu hak tanınmamalı da.ayrımı siz yapıcaksınız.

    YanıtlaSil
  6. Tanrı erkeklere bir penis ve bir beyin verir ama aynı anda ikisine birden gidebilecek kadar kan vermez

    YanıtlaSil
  7. Tanrı erkeklere bir penis ve bir beyin verir ama aynı anda ikisine birden gidebilecek kadar kan vermez. :)

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.