7 Şubat 2011 Pazartesi

Vajinanı Penisleyeyim!

Epeydir blog okumaya meraklıyım, yazmaya yeni başlasam da...
Bayağı sağlam yazarlar var, büyük keyifle okuduğum. Kalemleri de sıkı, düşünceleri de. Çok zeki yazılar var, hele seks hakkında yazılar yazan birkaç yazarı büyük takdirle okuyorum ve bu kadar özgür düşünenler olduğunu gördükçe seviniyorum, umutlanıyorum...
Yalnız biraz canımı sıkan bir konu var, küfür. Evet arkadaş, çok fazla küfür var ortamda. Şimdi bu da nereden çıktı diyenlerinizi duyar gibiyim. Hatta bunu fazla naif bulan, beni muhallebi çocuğu zanneden ve dahi "o zaman seks bloglarında işin ne" demeye kadar götürenler oldu işi kesin. Dur, hemen hüküm vermeden önce yazıyı okumaya devam et hele bir...
Bu, göründüğünden daha karmaşık ve önemli bir konu. İlk yazımdan itibaren anaerkil toplum, kadın bedeni, bedenini tanımak, bedenini sevmek, cinsellikte genel kanılar, tabular vb. noktalara değindim, değiniyorum. (Beni, fikirlerimi tanımak isteyenler, bu yazıyı ve bir de bunu  okuyup, bu satırlara daha sonra tekrar dönerlerse daha anlamlı olur). Bedenimiz, dünyanın en önemli ve en güzel hazlarını yaşamamız için gerekli olan araç. Bu evrende bedenimizle varız, dünyayı algılayışımız 5 duyumuz sayesinde ve çok büyük bir çoğunluğumuz bedenini tanımıyor bile. Aynada amını inceleyen kaç kadın var, haydi dürüst olun.
Bedenimizi tanımadan, zevk almamız mümkün mü? Değil karşındakine zevk vermek, daha kendi bedenine yabancısın. Sen kendini tanımazken, onun seni tanıyıp, doğru algılayıp, sana zevk vermesini beklemen ne kadar reel? Bedenlerimiz bizim kutsal mabedimiz ve biz onun her santimetrekaresini tanımak, sevmek, ona sahip çıkmak zorundayız.
Farkında olmadan, erkekler dünyasının oyununa geliyoruz kızlar. Bizi domine etmeye çalışan, baskı kurarak susturmaya çalışan, ataerkil düzeni sağlamaya çalışan erkeklerin ekmeğine yağ sürüyoruz küfrederek farkında bile olmadan.
Bedenlerimizden utanıyor, organlarımızın gerçek isimlerini kullanmıyoruz! Am yerine vajina, sik yerine penis diyoruz! Seks sırasında, o en özel, en güzel anlarda "sik beni" dediğimizde, seksin tam da kendisinden bahsediyoruz aslında, bu bir küfür değil, o an yapılan fiziksel aktivitenin ta kendisi. Adam sikini senin amına sokuyor, "amını istiyorum" diyor, sen de ona "sik beni" diyorsun. Buna itirazım yok, bilakis, doğrusu tam da bu.
Fakat aynı adam bunu yatak dışında kullandığında "amını sikeyim", hatta "ananı sikeyim", " bacını sikeyim" dediğinde, seksin tüm kutsallığını yerle bir ediyor. Biraz önce sana "amını istiyorum, senin o güzel amını istiyorum" diyen adam, seksi, seni ve senin bedenini ayaklar altına alıyor!
Kelimeler önemlidir. Fiziksel olarak, bedenimizle var olduğumuz bu evrende, iletişimimiz de kelimelerimiz vasıtasıyla mümkün, ve tabi beden dilimizle. Bu nedenle, kendimizi karşımızdakine doğru algılatmak, anlaşılmak istiyorsak, bedenimizi, beden dilimizi ve kelimelerimizi doğru kullanmamız şart.
Kadının cinsellik organının adı AM, vajina değil. Erkeğin cinsellik organının adı ise SİK, penis değil. Vajina, penis gibi tıbbi isimler, bedenimizi bizden ayrı bir organizmaymış gibi algılamamıza neden olmaktadır. Nitekim "vajinanı penisleyeyim" diye bir tabir olamaz, "amını sikeyim" olabilir ancak seksin adı. Lütfen bunu küfür malzemesi yapıp, bedenlerimizden soğumayalım!..

12 yorum:

  1. Evet Küfür konuunda bir erkek olarak size hak veriyorum. Cinsellik dünyanın en güzel eylemidir. Bu eylemin failleri elbetteki sözkonusu kelimeleri kullanmalı. ama yazınıda belirttiğiniz diğer çeşit küfürler gerçekten hoş dğeil. Övünek gibi olmasın ama bir erkek olarak bu yaşıma kadar kaba küfür, argo kelimeler hiç agzımdan çıkmadı. Seksüel eylem sırasında partnerlerimin bende bu kelimeleri istemelerine bile zar zor cevpa veriyorum. ama O'nlar çok fena. Sadece seksüel eylem anında söylenmek şartıyla kabulümdür.

    YanıtlaSil
  2. merhaba mutlu
    beni bu konuda bir erkeğin desteklemesi sevindirici...

    YanıtlaSil
  3. Yatakta seks güzelleştirmek olmalı hedef, düşürmek değil. Bana göre de seksin içinde olması gerekenlerin içinde yok, olmamalı küfür denen şey.
    Seks sözcükleri ve bunun açık ifade edilebilmesiyle küfürü ayırt edemiyorlar bazen.

    YanıtlaSil
  4. seks sırasında geçen sözcükleri küfür olarak algılamadığın sürece hemfikiriz birisi...

    YanıtlaSil
  5. Vajina! Penis! iğreti duruyor nedense.Dediğin gibi tıbbi bir terim.Seks anında argo konuşmak favorimdir.

    YanıtlaSil
  6. Am yerine vajina, sik yerine penis diyoruz!

    off bizde bunu yapıyoruz utanıyoruz aşamıyoruz =)

    YanıtlaSil
  7. bytheway, küçük ama önemli bir noktada ayrılıyoruz. seks sırasında söylenmeleri bence de güzel ama bu kelimeler argo değil, organların isimleri

    YanıtlaSil
  8. sadece tanım kargaşası,aslında gerçek isimleri bu ama argo diye tanımlanıyor maalesef

    YanıtlaSil
  9. yanlış tanımlayanlar biziz, sen, ben, o... düzeltmeye birilerinin başlaması lazım, öyle değil mi?

    YanıtlaSil
  10. demek istediğini çok iyi anlıyorum. aynı zamanda küfür malzemesi olan bu kelimeler, seksin alanındadır. tuzak olan şey ise; bu kelimelerin de eril oluşudur.
    tabii yine toplumla ilintili birşey. batıda "fuck" kelimesi her iki cins tarafından kullanılabilirken, bizde "sikmek" sadece erkekler tarafından kullanılabilir. neyse.

    YanıtlaSil
  11. küfür günlük hayatta kullanımında ilişkileri zedeliyor. yatakta kullanılmasını salık veriyorum..

    YanıtlaSil

Konu ile ilgili olmayan yorumlarınız yayınlanmayacaktır.